Blog

JOHAN BEE – DARLING JE T’AIME

todayjuli 18, 2022 2

Achtergrond
share close

Hoe mooi en bijzonder kan iets zijn en worden, en dat vanuit de Liefde voor Muziek.

Je bent zelf een en al oor, al decennia lang…..en liefhebber van alle Muziek dat je raakt.

De zestiger en zeventiger jaren omarm je bijvoorbeeld Engelbert Humperdinck, of nog iets later de Spaanse zoetsappige maar Romantische klanken van Julio Iglesias.

Vervolgens wordt dat op een gegeven moment ook nog bij Liefde voor de Nederlandstalige muziek, waaronder bijv Frans Bauer of Jannes.

Nooit tijd gehad of genomen om zelf eens die microfoon te pakken, totdat je leven in rustiger vaarwater komt, want………je werk zit er op, bent met pensioen en gaat nog meer tijd maken om te genieten van het leven.

Je reist naar warme oorden, maar zoekt altijd ook daar wel weer de gezelligheid op van de Oer-Hollandse Kroegensfeer.

Door het sentiment, ook daar…..pak je zo af en toe de microfoon en je waant je even zelf de ster waar jij al die jaren bij weg droomde en uit volle borst met meezong.

Haha,……wat een mooi verhaal, uniek en puur en oprecht.

Als dan ook nog eens mensen tegen je gaan zeggen, doe er eens wat mee man, tsja….. dan heb je dat niet tegen dovemans oren gezegd. Je trekt de stoute schoenen aan, en als je het doet wil je het meteen goed doen en zoekt dus contact met het succesvolle producers en schrijvers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar.

Deze vinden dit verhaal zo bijzonder, dat zij die droom voor je waar willen maken en

hier is ie dan,…………DARLING JE T’AIME van JOHAN BEE, want ook aan de artiestennaam wordt gedacht.

Laten we de geheimzinnigheid van wie is hij, wat heeft hij gedaan en waar komt hij vandaan nu nog maar even in stand houden, want het verhaal is het Muzikale Vistitekaartje.

Een ding is zeker, het is een andere Vis die in de vijver zwemt van de Nederlandstalige en Volkse Muziek.   Hoe leuk kan het zijn.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Hans Bakker – Rikketikketik

Tijdens een zoektocht op internet om muzikale ideeën op te doen kwam Hans Bakker het Spaanse nummer ‘El Teke Teke’ van Carlos Vives, Black Eyed Peas, Play-N-Skillz tegen. Omdat deze stijl Hans wel aansprak ging hij hiermee naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio met als doel hiervan een Nederlandstalige versie te laten maken. Die uitdaging ging Verkooyen natuurlijk graag aan. Femke Reuvers kreeg de vrije hand om een […]

todayjuli 18, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%