Blog

JEFFREY OUD KOMT MET EEN PRACHTIGE BALLADE ALS 2E SINGLE VAN ZIJN ALBUM

todaynovember 10, 2022 5

Achtergrond
share close

De afgelopen jaren heeft zanger Jeffrey Oud samen met zijn band gewerkt aan maar liefst 12 nagelnieuwe Nederlandstalige tracks die er niet om liegen. Het nummer “Dichterbij” is het 2e nummer afkomstig van het album genaamd: “Best(t)of” wat in zijn geheel in maart 2023 officieel uit gaan komen.

Na “Ik ben hier” laat hij in deze prachtige ballade een ander geluid horen wat aansluit bij de huidige situatie in de wereld. Gehoord willen worden en zoeken naar geborgenheid bij naasten. De aankomende periode zal er iedere maand één singel gelanceerd worden.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Hillsome – South someday

Marieke Heerschop: Lead Vocal, Guitar, Harmonica, Banjo Marieke begon op haar 11de met zingen en is daar nooit meer mee opgehouden. Toen ze 20 was, tekende ze een platencontract bij Phonogram en bracht diverse singles onder de naam ‘Felicity’ uit. Aansluitend werkte ze samen met Rob van Leeuwen (Shocking Blue) maar uiteindelijk koos Marieke voor allround top 40 band ‘Real Company’ waar ze ruim 10 jaar lang mee optrad in […]

todaynovember 7, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%