Blog

Jan Stavast zingt over “Een oude boom” die je niet moet verplaatsen

todayseptember 17, 2022 2

Achtergrond
share close
Er is een bekend gezegde “Een oude boom moet je niet verplaatsen”. Deze wijsheid inspireerde Jan Stavast uit Borger om daar zijn nieuwe single over te maken. Jan timmert al vele jaren aan de weg als zanger en heeft vorig jaar zijn debuutalbum “Mijn eigen koers” uitgebracht. Zijn single “Een oude boom” verteld over de ervaring die een oude man maakt terwijl hij genoodzaakt zijn oude stekkie moet verlaten en het gemis dat daarbij komt kijken. Helaas zijn zulke situaties aan de orde van de dag en is het goed om mensen hierop te duiden. Producer en songwriter Martin Sterken wist aan de wens van Jan Stavast uitstekend vorm te geven en Jan is dan ook trots op het resultaat. Een heerlijke song met een pakkende tekst; “Een oude boom”.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Stef Horn onderscheidend in videoclip

‘’Jij Gaat Met Mij Mee Vanavond’’ is de nieuwe single van Stef Horn. Het is een nederlandstalig, uptempo track die erg aanstekelijk is en vervolgens in je hoofd blijft zitten zodat je hem vrijwel direct mee zult zingen. Stef verwacht dat dit liedje het erg goed zult gaan doen op de Nederlandse podia. Inmiddels is dit zijn 6e single release en samen met Producer Aïrto Nicolaas pakken zij goed door, […]

todayseptember 16, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%