Blog

JAN BOOI – WAAROM BEN JE NIET VAN MIJ?

todaydecember 30, 2022 7

Achtergrond
share close

Dat 2023 hét jaar van Jan Booi zal worden staat als een paal boven water. Hij heeft sinds 2020 i.s.m. producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio  al een aantal succesvolle liedjes  gelanceerd. Opvallend is wel dat zijn debuutsingle ‘Ze blijft maar draaien’ meteen bingo was. Voor Jan was dat echt een droomstart. Elke maand wordt deze plaat nog duizenden keren gestreamd op allerlei portals. Jan heeft daarna wel gemerkt dat het niet mee valt om dat succes te continueren. Toch denkt het team rondom Jan dat zijn nieuwste wapenfeit ‘Waarom ben je  niet van mij?‘ die lat kan aantikken. Met deze vernieuwende sound luidt Jan een nieuwe fase van z’n muzikale carrière in.

‘Waarom ben je niet van mij?’ is een vette uptempoplaat met een lekkere beat erin die uitstekend bij hem past. Frank Verkooyen heeft de muziek gemaakt en Femke Reuvers is verantwoordelijk voor de tekst. Alle instrumenten waaronder de accordeon, gitaren en blazers zijn live ingespeeld door topmuzikanten. Kwaliteit staat bij Jan bovenaan. Hij werkt overigens ook toe naar een album die medio 2023 zal verschijnen. Aan de laatste 4 tracks,  die nog moeten opgenomen,  wordt op korte termijn de laatste hand gelegd.  Jan is in het noorden van Nederland al erg populair en het team kijkt er niet raar van op dat zijn populariteit zich als een olievlek over Nederland zal verspreiden.

De single ‘Waarom ben je niet van mij’ is vanaf 28 december 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, is te bewonderen op Youtube en de socials van Jan Booi.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%