Blog

Jamie van Boxtel – Casanova

todayoktober 15, 2022 1

Achtergrond
share close

Met de single ‘Casanova’ luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt voor jonge dames, en in het dagelijkse leven volgt hij een opleiding en werkt als lasser. Jamie wil nu doorpakken met zijn zangcarrière en in de voetsporen treden van zijn grote voorbeelden Mart Hoogkamer en Jeffrey Heesen.

Voor ‘Casanova’ dook Jamie de studio in met producer Mario Veltman (bekend van René Schuurmans, Gino Graus, Franky Falcon e.v.a.) en de tekst is van Jeffrey Heesen. Behalve het stemgeluid is ook de sound volwassener geworden en dit is het uitgangspunt waarmee Jamie verder wil bouwen aan zijn zangcarriere.

Een bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen en ‘Casanova’ is natuurlijk te downloaden en te streamen op o.a. iTunes, Spotify, Deezer, Apple Music etc  

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Geke – Zingt voor Oranje

Zangeres Geke van der Sloot Geke van der Sloot, een muzikaal Urker meisje, zat, als ze maar even over vrije tijd beschikte, op haar kamer te zingen. Kenmerkend voor haar was haar gedrevenheid. Ze moest met zingen een opdracht, een missie, gaan vervullen. Toen ze zestien werd, in 1980, ging ze met een klein groepje kinderen uit het basisonderwijs zingen. Ze was onbaatzuchtig. Ze deed het niet om geld te […]

todayoktober 15, 2022 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%