Blog

Jaimy van Kempen – Het is de liefde

todayseptember 14, 2019 4

share close

Jaimy van Kempen is een 24-jarige zangeres afkomstig uit het Brabantse Nieuwkuik.

Tot voor kort was zij actief als zangeres in het levenslied-genre. Toen zij de grote hit “Vincent” van de Duitse zangeres Sarah Connor hoorde was zij volledig verkocht. Niet alleen sprak de geweldige melodie haar aan. Ook het gevoelige onderwerp, de acceptatie en de gevoelens van kinderen die zich aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht, liet haar emotioneel niet onberoerd.

Zij vertaalde zelf de tekst en met hulp van producer Mario Veltman werd deze single opgenomen. Samen het haar zus, Anique verzorgde zij ook de backing vocals.

Luister en geniet van: “Het is de liefde”

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cekmROFAeGw[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Jan Joost – Niks te klagen

De uit Sneek afkomstige zanger Jan Joost heeft een nieuwe single. Titel van dit zeer positieve nummer is “Niks te klagen”.  Veel liedjes hebben leed en verdriet als onderwerp. Dit nummer gaat over het tegenovergestelde.”Alles gaat goed en dus heeft de zanger niks te klagen”. Kortom een heel vrolijke insteek. Eerdere singles van Jan Joost waren “De Feestballade”, “Herr Heinrich” en “Marietje”. “Niks te klagen” is opgenomen in the Office […]

todayaugustus 30, 2019 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%