Blog

Jada Faith – Steady

todayoktober 14, 2022 2

Achtergrond
share close

Jada Faith, is een jonge singer/songwriter met de nodige ervaring op muzikaal gebied. Ze heeft tweemaal meegedaan met The Voice Kids (2017) en (2020). De eerste keer kwam Jada tot en met de Battle ronde en de tweede keer behaalde ze de Sing offs (halve finale). Jada’s muziekstijl is voornamelijk R&B en Pop. Ze heeft haar muziek opleiding genoten aan de ZOI Gospel Academie (een initiatief van de bekende vocalisten Berget Lewis en Shirma Rouse).

Na het uitbrengen van haar Engelstalige EP in 2021 is Jada een nieuwe weg ingeslagen en brengt ze nu haar nieuwe single Steady uit. Een swingend eigentijds Nederlandstalig dansnummer met R&B, Pop en Afro beat invloeden.

Tekst: Jada Faith
Muziek en productie: Joachim Vermeulen
Mixed by Chopz (Mix & Mastering)

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

James Gale is een bijzondere singer/songwriter met een eigen indringend en rauw geluid. Zijn muziek vindt inspiratie in klassieke alternatieve rock, pop en blues. De Vlaamse muzikant zingt diep persoonlijke liedjes over zijn strijd tegen chronische depressies en angsten. Gelukkig vindt hij in de muziek zijn uitlaatklep, waar hij met minder moeite  zijn emoties en levensvragen openlijk kan uiten. In december 2021 verscheen zijn debuut EP "Medicine". Vier sterke liedjes, waarin de voorliefde voor elektrische Indie Folk/Rock en […]

todayoktober 14, 2022 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%