Blog

JACK ELMONDO – Jij nam de liefde niet zo nauw

todaynovember 5, 2022 4

Achtergrond
share close

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jack Elmondo is terug met een knaller van een single, getiteld ‘Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw’. Al op zeer jonge leeftijd maakte Jack zijn eerste single ‘Is Alles Nu Voorbij’ waarmee hij zich meteen in de kijker wist te spelen, vele singles en albums volgden en een succesvolle deelname aan het SBS programma ‘Bloed Zweet & Tranen’, maar de laatste tijd was het vrij rustig rondom zijn persoon. Jack staat bekend om zijn warme heldere stemgeluid waarmee hij vele harten sneller laat slaan. Onlangs begon het artiestenbloed bij Jack toch weer te kriebelen en besloot Jack weer de studio in te gaan met topproducer Waylon van der Heijden (bekend van Django Wagner, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Jaman, Jan Biggel e.v.a.). Het resulteerde in de nieuwe single van Jack ‘Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw’; een echte Schlager wat de meeste van Jack gewend zijn.is.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dennis Jones Celebration (Ladies On Mars Remix)

‘Celebration’ van Kool & The Gang is na ‘I Was Made for Dancin’’ de volgende dance classic welke Dennis Jones samen met het Argentijnse Ladies On Mars in een gloednieuw ‘Nu-Disco-jasje’ steekt. Eerder bleken releases zoals ‘Born To Be Alive’ en ‘Dolce Vita’ van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de clubs en festivals. “Ik vind deze uitstapjes ontzettend leuk om te doen, naast mijn Nederlandstalige […]

todaynovember 4, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%