Blog

Isebel komt met nieuwe single

todaynovember 24, 2019 3

share close

Isebel is geboren in Maastricht, is opgegroeid in Belgiƫ, heeft haar tienerjaren doorgebracht in Zuid Frankrijk en studeert momenteel in Utrecht. Haar jeugd werd verstoord door de abrupte scheiding van haar ouders en de daarop volgende verhuizing naar Zuid Frankrijk. De nieuwe taal, cultuur, omgeving en turbulente thuis situatie maakte dat Isebel erg eenzaam was. Ze vond haar troost in muziek.

Op haar 15de verliet ze haar thuis om naar een Internationale school in Montpellier te gaan. De school nam al haar tijd in beslag waardoor de muziek op de achtergrond verdween. Hierdoor kwam ze gevoelsmatig in een tweestrijd. Ze koos in eerste instantie voor haar studie. In 2017 veranderde dit. Isebel brak het laatste jaar van de middelbare school af om terug te gaan naar Nederland. Daar ging ze doen wat ze graag wilde. Nu zit ze in het tweede jaar van haar muziekopleiding waar ze haar eigen stijl heeft ontwikkeld.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Biografie van Tiy Lewis

Geboren in een familie van muzikanten, een zanger voor een moeder en een muzikant voor een vader, lag het vooruitzicht op een leven vol muziek voor het grijpen. Tiye Lewis, geboren als Tim van der Heijden, groeide op in de stad Utrecht. Als klein kind altijd naar hartelust dansen en zingen. Hij wist altijd hoe hij groot moest dromen en naar de hoogste moest streven, hoewel niet altijd de meest […]

todaynovember 8, 2019

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%