Blog

Isebel heeft een nieuwe single “Doubts”

todayjanuari 20, 2020

share close

Isebel werd geboren in Maastricht, groeide op in België, bracht haar jeugd door in het zuiden van Frankrijk en studeert tegenwoordig in Utrecht. Haar jeugd werd verstoord door de scheiding van haar ouders en het feit dat ze in 2010 naar heel Zuid-Frankrijk moest verhuizen, allemaal in zeer korte tijd. De nieuwe taal, cultuur, omgeving en de moeilijke thuissituatie zorgden ervoor dat Isebel eenzaam was. Ze vond troost in muziek. Op vijftienjarige leeftijd verliet ze haar huis om naar een internationale middelbare school in Montpellier te gaan. De school nam al haar tijd in beslag zodat muziek op de achtergrond verdween. Daarom wist ze niet wat voor haar belangrijker was. Aanvankelijk koos ze voor haar studie. In 2017 veranderde dat.

Ze stopte met het begin van haar middelbare school om terug te keren naar Nederland, waar ze koos om te doen wat ze wilde. Ze zit nu in haar tweede jaar van de Dutch Pop Academie waar ze haar eigen stijl ontdekte. Ze maakt Electro Pop en schrijft haar eigen liedjes op de piano en de gitaar. Ze is ondertekend door Key Records en bracht haar eerste single “Weak” uit op 1 november vorig jaar. Haar debuutsingle haalde de Top 40 New Releases van Nederland en kreeg airplay in heel Nederland en zelfs België! Isebel vertelt over haar angst voor verlatenheid en de ervaring dieIsebel heeft een nieuwe single “Doubts” ze ermee had in haar nieuwste single. Ze creëerde er een prachtige ballade omheen met een voorsprong op Electro Pop.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Karin Welsing is de nieuwe zangeres van het levenslied

Toen ze 16 was leerde zij haar grote liefde Piet kennen, waar zij na enkele jaren mee samen ging wonen en later mee trouwden. Samen kregen ze een zoon en een dochter, Marciano en Feliciana. Samen gingen ze het avontuur aan van Piet zijn afkomst de kermis. Nu reizen ze vol overgave en waar ze ook hun brood mee verdienen met de schiettent en de minicar een super druk leven […]

todayjanuari 19, 2020 8

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%