Blog

Interview met zangeres Priscilla Boutier

todaydecember 26, 2018 85

share close

1. Vertel eens iets over jezelf, bijv. waar kom je vandaan?

Ik ben Priscilla Boutier 34 jaar oud kom uit Den Haag en woon nu zo een 6 jaar in Zoetermeer met dochter van 11 en mijn vriend. Ik ben nu zo een driekwart jaar serieus bezig met zingen. Ooit meegedaan aan de tweede idols, waar werd gezegd datmijn Engelse uitspraak en uitstraling niet goed was. Nooit verder mee gegaan. Tot ik twee jaar geleden Rob van Reeuwijk heb mogen mee maken met een optreden. Hier heb ik gevraagd om ook een nummer te mogen zingen. En hij heeft mij verder opweg geholpen waarbij ik voor het eerst te gast was in een radio station “radio live oranje”. Vanaf dit moment is het balletje een beetje gaan rollen.

2. Wat doe je graag naast het leven als artiest?

Het is voor het eerst in jaren dat ik echt iets voor mijzelf heb het “zingen” daarbuiten heb ik gewoon mijn werk, mijn partner ook. Vrije tijd doorbrengen met vrienden waaronder ook een paar mede artiesten. Lekker karaoke of jammen.

3. Wat was het leukste optreden tot dusver?

Het leukste tot nu toe vind ik het optreden wat ik in Zoetermeer heb gehad ” Zoetermeer live 2018″ met band. Op een groot podium met veel publiek. Wat ik ook een fantastische ervaring vind/vond is mijn nummer en clip waar ik aan heb gewerkt.1 woord geweldig!

4. Wat is jouw favorieten muziek?

Ik kan vreselijk genieten van prachtige ballads, zing veel Engelstalige nummers. Blues, soul, R&B muziek die je/mij raakt/aanspreekt.

5. Hoe vaak treed je op per maand/week/jaar?

Ik oefende/ trad de afgelopen tijd wel iedere week. Heb nu een stem probleem dus doe even rustig aan voor mijn aankomende single presentatie van “samen nog een nacht” 28 september in het oude gemaal te Den Haag.

6. Met welke artiest zou je wel eens willen samenwerken?

Als Nederlandse artiest zou ik het geweldig vinden om met Marco Borsato of Wolter Kroes op te kunnen treden. Heb zoveel naar hun geluisterd!! Vrouwen Edsillia Rombley wat een strot alleen maar respect voor. En Engels talig zijn de meeste alvan overleden.

7. Wat doe je in het dagelijks leven?

Werken als verkoopster bij Hans Anders in Zoetermeer. Wil graag opticien worden, huishouden het gene wat ieder ander ook doet. ?

8. Waar kunnen we je in de toekomst tegenkomen?

Ik hoop in grote zalen, grote podiums, als leadzangeres in een band. Maar liever niet meer in kroegen. Waarom de muziek die ik zing past hier niet echt in thuis. (niet rottig of hatelijk bedoeld).

9. Waar sta je over 5 jaar?

Gezondheid voor iedereen die mij dierbaar is, geluk, liefde. De rest is bijzaak! Een droom van mij is wel om echt beroemd te worden in die zin concerten te kunnen geven met mijn type muziek, waar de mensen ook speciaal voor komen. Iemand diespeciaal komt voor een pianist maar dan in mijn geval voor mijn luister muziek die ik dan ten gehore breng.

10. Heb je zelf nog iets te melden wat ik misschien vergeten bent?

Deze clip heb ik dmv een fb actie gewonnen bij Appie Hofstede. Ik ben hierbij uitgekozen uit zo een 30 zangeressen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Dorien Habraken

Langzamerhand gaan we weer naar de carnavalsperiode en we hebben een interview gehad met Dorien Habraken van het duo de Dorini's.  Maar sinds dit jaar is ze alleen overgebleven. Lees hier meer over haar. 1. Vertel eens iets over jezelf? Ik ben Dorien Habraken uit Boxtel. Ik ben 43 jaar en ben activiteitenbegeleidster van beroep op een verpleeghuis. Ik heb sinds kort een eigen bedrijfje D’n Hop genaamd. In 2006 ben […]

todaydecember 26, 2018 10

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%