Blog

Interview met Zanger Vince

todayaugustus 14, 2020 33

share close

Vince en Maria Goosen zijn geen onbekenden meer in de muziekwereld. Ze hebben beiden meerdere singles uitgebracht. Vince o.a ‘Het verhaal van mijn leven’ en ‘Wij zijn gelukkig met elkaar’. Maria Goosen kennen we van ‘Je vader is hier’.
Met grote regelmaat kwamen ze elkaar tegen op grote evenementen. Op een gegeven moment kregen Vince en Maria, buiten het zingen om, vaker op vriendschappelijke basis, contact met elkaar. Maria stelde voor om samen de studio van Martin Sterken in te duiken om een duet-single op te nemen. Vince gaf aan hier wel voor open te staan. Een week later brachten ze een bezoek aan de studio van Marten Sterken in Valthermond die de basis van hun allereerste duet-single ‘Dit is het moment’ heeft gelegd. Gezamenlijk kwamen ze tot een melodielijn met een Duits schlagergehalte. Martin Sterken heeft hier vervolgens een prachtige tekst op geschreven.
Volgens Vince en Maria kun je het nummer op verschillende manieren uitleggen. Het leent zich voor diverse situaties. Soms moeten er dingen veranderen in het leven. Op het moment dat het nummer geschreven is, stond de wereld nog niet op zijn kop. Zo snel kan er iets veranderen, aldus Vince en Maria.
De beelden voor de clip zijn door Robert Vegt van Oranje shownieuws in beeld geschoten in de Stadsgehoorzaal te Kampen.

https://zangervince.nl/

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Danny Diego

Hallo iedereen, Danny werd geboren op 14 oktober 1983 in Delft. Als kind ging hij in ’s-Gravenzande naar school waar hij begon met zingen. Gewoon omdat hij dit leuk vond. Toen de leraren dit veel later door kregen, werd het pas echt leuk, want hij mocht de hoofdrol spelen in de schoolmusical. Lekker entertainen en het geluid van klappende handen smaakte naar meer. Hij besloot zangles te nemen, maar dit […]

todayjuli 25, 2020 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%