Blog

Interview met Des’Ray van 2 Brothers On The 4th Floor

todayfebruari 15, 2019 13

share close

Op 5 januari 2019 stuurde ik via Facebook een verzoek naar Des’Ray voor een interview voor Music Power Radio en niet veel later kreeg ik het email adres van haar en ben ik verder contact gaan zoeken via de mail.  En een dag later heb ik contact gezocht via de mail. Ik ben geduldig gaan wachten dat zij reageerde maar ik kreeg niets binnen. Toch de stoute schoenen aangetrokken en heb haar opnieuw benaderd via de mail op 3 februari en 2 dagen later kreeg ik eindelijk bericht voor een interview. Maar niet schriftelijk maar Zij had de vragen beantwoord en naar mij terug gestuurd. Dat houd in dat we een 8 minuten duurde interview met haar hebben gehad en dat kan je hieronder beluisteren.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Ricky Ricardo

01. Vertel eens iets over jezelf? Hallo, Mijn naam is Ricky Ricardo geboren op 23 juli 1971 in Amsterdam. Mijn ouders allebei geboren in de Amsterdamse Jordaan zijn dan ook verantwoordelijk voor het feit dat het Amsterdamse repertoire mij heel goed ligt. Ik ben getrouwd met een Haagse schone en zijn er 4 kinderen, waar ik mega trots op ben dat ik een gezin als deze mag hebben. 02. Hoe […]

todayfebruari 13, 2019 26

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%