Blog

Interview met Dennis de Weerd

todayaugustus 14, 2019 4

share close

01 Vertel eens iets over jezelf?
Mijn naam is dennis de weerd geboren en getogen drent..nu wel bekend als de zingende loempia boer .muziek zit in onze genen daar zijn wij als familie in ons leven altijd mee bezig..mijn moeder maakte in 1983 het bekende piraten lied .ik ben niet eenzaam
En alleen ..grietje scholten..dus het is mij en mn broedje dr met de pap lepel in gegoten….

02 Hoe is je artiestenleven begonnen?…
…..mijn artiesten leven is begonnen mijn moeder was vroeger zangeres en op de camping zong zij altijd en eingelijk vanaf we klein waren zongen we altijd met caraoke of bij ons thuis achter de geheime zender die ik had op 12 jarige leeftijd toen was het 1998 toen draaide ik met 4 dubbele mosfet 1200 watt dat was toen de tijd mega hard hahah mooie tijd ik zong van alles mee en de mensen vroegen plaatjes aan en vroegen dan als ik mee wou zingen prachtig was dat…en het duurde ook niet lang toen ik gepakt werd toen mocht ik jet nier van mijn vader hahah ..ja en toen begon het zingen eingelijk in 2003 mijn 1 ste zang instelatie gekocht wst ik nog steeds heb gebruik ik nu in de schuur om wat muziek te luisteren …hahh

03 Hoe bereid je, je voor op een optreden?
Ja geen idee eingelijk laat het altijd op me afkomen een dag vantevoren krijg ik een melding via me tel binnen sochtens en savonds scerm ik me af en dan bekijk ik de boeking wat voor soort boeking het is en dan probeer ik de boeking zo goed moogelijk bijelkaar te zoeken kwa muziek en dan de volgende dag even een paar te oefenen en het sovonds de boeking goed op de kaart te zetten..zo doe ik dat vaak .raar eingelijk daar denk ik nooit over na goeie vraag hahah

04 Hoe vaak treed je op per maand/week/jaar?
Lichteraan welke periode in het voorjaar en de zomer ben ik elke week wel een keer weg en na de zomer tot aan de feedtdagen is het altijd rustig met de kerst vakantie wil ik gerust zingen masr kerst avond ben ik altijd thuis dan zing ik niet 1 ste of 2 de kerst dag maakt me niks uit ben ik wel beschikbaar

05 Waar wil je nog een keertje optreden?
Op een podium met 250.000 man of zo lijkt me gaaf echt

06 Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Gewoon lekker door blijven gaan en weer nieuwe liedjes maken

07 Speel je een muziekinstrument?
Nee dat speel ik niet ik zing alleen

08 Wat is jouw guilty pleasure?
Een goed en gezellig plubkiek

09 Wist je altijd al dat je zangeres wilde worden?
Ergens weg wist ik het wel

10 Wat is op dit moment het belangrijkste in je leven?
Mijn gezin en onze gezond heid

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=t_0cgLbCv8Q[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Zware Jongens – Skûtsjesilen, skûtsjesilen

Zware Jongens – Skûtsjesilen, skûtsjesilen Arie Kuipers: Geboorteplaats Makkum Fokko Dam: Geboorteplaats Sneek Deze week kwamen de Zware Jongens nog volop in het nieuws door het opnemen van hun protestsong aangaande het niet doorgaan van de Garden of Dance tijdens de Sneekweek. In minder dan twee dagen werd met “Jannewietske wat is ’t stil” meer dan 10.000 views op YouTube gehaald. Het opname proces van dit liedje viel midden in […]

todayjuli 20, 2019 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%