Blog

Interview met de Belgische damesgroep Top Pops, maak kennis met ze.

todaymaart 27, 2019 5

share close

Dit keer hebben we een interview met een Belgische kwartet die natuurlijk ook aan de weg willen timmeren in Nederland. En ook Frans Bauer noemt de meidengroep een sensatie.

De 4 jongedames van TOP POPS namen al meteen een blitse start met hun debuutsingle ‘De nacht van je dromen’. Teresa, Ine, Kelly en Evita werden bedolven onder de leuke reacties. Zo was de pers enthousiast over hun clip die dikwijls voorbijkwam op Ment TV, terwijl het publiek en de organisatoren vol lof zijn over hun optredens waar de ambiance en de fun vanaf spatten.

De meiden van TOP POPS hebben intussen niet stilgezeten en laten hun tweede single op de wereld los. De titel van het nummer is ‘Cest la vie’ en vanaf de eerste noten knalt je goeie humeur de hoogte in en wil je lichaam aan het dansen gaan. Het liedje werkt enorm aanstekelijk. De melodie nestelt zich in je hoofd en tegen een liefdesboodschap die zo mooi gezongen wordt, kan niemand ‘neen’ zeggen.

Het liedje was in de versie van Khaled een grote hit waarvan wereldwijd ongeveer 4,6 miljoen exemplaren werden verkocht, maar de Nederlandstalige versie van TOP POPS is minstens even straf.

Wil je jouw zomer nog wat langer laten duren, dan is de nieuwe singel van TOP POPS ‘C’est la vie’ de ideale manier om dat te doen.

Contact:
• Frank Grotars (0474/47.33.01)
• info@magic-evenementen.be
• frank@toppops.be

All info:   www.toppops.be

01 Hoe kan je de groep het beste omschrijven?

Wij, Top Pops, zijn 4 vriendinnen met een hart voor muziek. We beleven iedere keer dolle pret, zowel op én langs het podium.

02 Wanneer is jullie groep opgericht?

Top Pops is opgericht in 2017, na een auditie die gehouden werd door onze zangcoach Carina Clerinx en onze manager Frank Grotars.

03 Wat hebben jullie tot dusver bereikt?

Ondertussen hebben wij al 2 singles uitgebracht, ‘De nacht van je dromen’ en ‘C’est la vie’.Onze videoclip van onze eerste single kan je ook terugvinden op youtube en ondertussen zijn we druk bezig met onze derde single. We hebben al opgetreden op diverse podia en we werden zelfs geboekt vanuit Spanje! Olé

04 Wat voor muziek maken jullie?

Top Pops brengt muziek voor alle leeftijden. We brengen voornamelijk nummers uit de jaren 80 afgewisseld met Nederlandstalige popmuziek.

05 Hebben jullie alleen optredens in België of ook in Nederland?

Tot nu toe hebben we alleen optredens in België ( en binnenkort een optreden in Spanje), maar we zijn klaar om ook in Nederland er een lap op te geven!

06 Waarmee onderscheiden jullie je als groepen?
We zijn een hechte groep en vinden het belangrijke dat al onze beslissingen in groep gedaan worden. Zo staan we allemaal volledig achter wat we doen en kunnen we ons hier ook volledig in geven. Daarnaast zijn we, volgens ons, ook de enige groep die bestaat uit 4 meiden die Nederlandstalige nummers brengen.

07 Wie is jullie inspiratiebron?

We hebben niet 1, maar verschillende inspiratiebronnen. Er zijn zoveel bekende artiesten en bij ieder van hen kunnen we inspiratie halen.

08 Als jullie waar dan ook ter wereld mag optreden, waar zou dat dan zijn?

Het sportpaleis natuurlijk!

09 Hebben jullie internationale ambities?

We hebben de intentie om onze muziek voor te stellen in het buitenland. Zo hebben we dit jaar al een optreden in Spanje, maar we zouden het ook geweldig vinden om in Nederland te gaan optreden. Dus wie weet wat de toekomst in petto heeft voor ons.

10 Wat is tot nu toe je grootste succes met de groep?

Ons grootste succes tot nu toe is toch wel het optreden op Yesterdayland. Hier mochten we het podium delen met Gerard Joling, The three degrees, Sandra Kim…

11 Waar sta jullie over 5 jaar?

In een uitverkocht sportpaleis te schitteren!

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tGf4rVvYHbw[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=CmMr8AJ3Wq0[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FpVU9quz6mQ[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met zanger Fred van Gerven

01 Wie ben jij? Fred van Gerven 02 Hoe lang zit je al in het zangwereldje? Ik zit 5 jaar in het zangwereldje als zanger maar was daarvoor 15 jaar lang geluidsman en dj onder grote feesten waaronder Piratenfeesten met o.a. Nick & Simon - Willem Barth - Henk Wijngaard - Jannes - Jose Wolters - Stef Ekkel en vele andere door heel het land 03 Wat doe je graag […]

todaymaart 22, 2019 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%