Blog

Interview met Danny Lukassen

todayfebruari 22, 2020 4

share close

Het idee van dit liedje kwam ongeveer tien jaar geleden. Ron van Roekel, oud eigenaar van café De Plashoeve (voormalige huiskroeg van André Hazes Sr.), kwam tijdens een van de vele optredens die Danny toentertijd daar deed, met het idee voor de tekst met daarin de zin; waar was jij toen ik nog jong was?
Danny ging met deze zin naar huis en schreef toen dit liedje maar bracht het nooit op single uit want kritisch zoals hij is vond hij het niet goed genoeg, het miste iets maar hij wist niet goed wat en bleef het nummer op de plank liggen.
Vorig jaar kwam dit nummer weer bij Danny bovendrijven en vroeg hij zijn vaste producer Hans Bedeker, met wie hij alweer bijna 10 jaar samenwerkt, of hij er hierover wilde meedenken. Dit resulteerde in een totaal nieuwe productie met een eigentijdse pop sound waarbij nieuwe technieken gebruikt zijn die dit nummer een nieuw en eigentijds geluid geven.
Danny houdt ervan iedere keer weer om zichzelf te blijven ontwikkelen waardoor geen single hetzelfde is.
Een liedje met herkenbare tekst, want zeg nou zelf, wie heeft deze tekst nou niet al een keer in zijn leven gebruikt: “ Waar was jij toen ik nog jong was”?

Titel : Waar was jij
Uitvoerende : Danny Lukassen
Componist : Danny Lukassen
Tekstschrijver : Danny Lukassen

Producent : Danny Lukassen, Hans Bedeker
Opgenomen in de Highland Studio
Technicus : Hans Bedeker

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Nieuwe Single van Rob Ronalds

Rob Ronalds timmert al jaren aan de weg. Hij was leadzanger bij Cooldown Café  (hij zong de hit: “Hey Baby”) en daanaast verwierf hij grote bekendheid als zanger in het programma van Ab Normaal. Zij eerste grote solo-hit was “Kleine blonde Mariandel” daarna volgden o.a. “Meisjes van de nacht” en natuurlijk “Haar rode lampie”. In het winterseizoen treedt hij doorlopend op tijdens de après ski in de Oostenrijkse wintersport oorden […]

todayfebruari 2, 2020 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%