Blog

Interview met Bianca Frieling

todayjanuari 20, 2019 1

share close

Ik heb Bianca via Facebook benaderd voor een interview en haar reactie was, Hallo Cor, wat leuk dat je mij benaderd en wat extra aandacht wilt geven op jullie site. Uiteraard wil ik hier aan mee werken. En zo zijn de mailtjes over en weer gekomen met haar en hier is het interview van10 vragen met haar.

01 Vertel eens iets over jezelf?

Mijn naam is Bianca Frieling, 26 jaar, woonachtig in Duiven samen met mijn vriend en in het dagelijks leven werkzaam als Gastouder.
Buiten mijn werk heb ik een grote hobby en dat is natuurlijk zingen en optreden, voornamelijk in het Nederlandse genre, maar zing uiteraard ook Engelstalige liedjes.

02. Hoe lang zit je al in de zangwereld?

Ik ben in 2010 begonnen met zingen bij een talentenjacht van RadioNL, daarvoor ging ik zelf al jaren naar Nederlandstalige artiesten als `fan`. Het zingen leek me toch wel zo leuk dat ik het zelf ook ben gaan proberen.
In 2011 heb ik mijn eerste single `Hey lieve schat` uitgebracht. Van 2012 tot zomer 2016 heb ik een break gehad omdat er andere dingen prioriteit hadden op dat moment. In 2016 begon het toch weer te kriebelen en heb ik besloten weer de bühne  op te gaan. Inmiddels zijn we weer 5 singles verder :)!

2016 – Mijn hart slaat op hol

2017 – Het leven is een feest

2017 – He lekker beest

2017- Was het maar kerstmis elke dag

2018 – Laat de zon in je hart

03. Wat is voor jou het mooiste nummer dat je geschreven hebt?

Ik heb tot op heden nog geen eigen nummers geschreven, het lijkt me enorm tof om dat ooit eens te doen maar het is nog wel een enorme uitdaging. Maar wie weet in de toekomst!

04. Waar kunnen we je in de toekomst tegenkomen?

Uiteraard op heel wat feestjes in het land, ik zou zeggen volg me op Facebook of Instagram en hou het in de gaten. Mijn openbare optredens worden hierop altijd bekend gemaakt!

05. Met wie zou je nog een keer graag willen samenwerken?

Lastige vraag, er zijn zo ontzettend veel leuke en goede artiesten in deze wereld dat de keuze toch wel moeilijk is.. Ik ga er nog even over nadenken haha.

06. Wist je altijd al dat je zangeres wilde worden?

Nee absoluut niet. Ik was vroeger altijd een heel verlegen en stil meisje en durfde nooit te zingen waar andere bij waren. Zelfs toen ik mee deed aan mijn eerste talentenjacht wisten zelfs mijn ouders niet of ik wel of niet kon zingen. Ik deed het altijd boven op mijn kamer als ze weg waren haha.

07. Ben je al eens op televisie geweest ?

Mijn clips worden regelmatig gedraaid op tv oranje :)!

08. Hoe heet de allereerste single die je kocht?

Als ik het me goed herinner was de eerste cd die ik ooit kocht die van Jantje Smit.

09. Welk moment van het afgelopen jaar zou je opnieuw willen beleven?

Er zijn veel mooie momenten en optredens geweest die ik graag allemaal nog wel eens over zou willen doen. Maar wat ik heel tof vond is dat mijn laatste single (Laat de zon in je hart) voor het eerst werd gedraaid bij radio NL en dat ik van alle kanten berichtjes en appjes kreeg van vrienden dat ik te horen was. Natuurlijk ben ik alle radiostations heel erg dankbaar voor het draaien van mijn muziek!

10. Waar sta je over 5 jaar?

Ik hoop nog steeds op het podium, met een hoop nieuwe singles op mijn naam. Ik hoop dat de mensen dan nog steeds blij worden van mijn muziek want daar doe ik het tenslotte voor, zolang mijn publiek het leuk blijft vinden dan geniet ik ook!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Donny Ponsen

Bijna twee jaar geleden debuteerde de in Den Haag geboren Donny Ponsen met ‘Alles Wat Je Zei’, welke opgevolgd werd door de single ‘Ga Toch’ en vervolgens Kom Schatje Kom. Alle drie de singles werden zeer positief ontvangen, en nu is het tijd voor de vierde single. Met Donny hebben we een interview gehouden en hieronder kan u lezen wie Donny nou eigenlijk is. de vierde single is wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis. […]

todayjanuari 12, 2019 8

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%