Blog

Inge Augustina – Samba Do Brasil

todayaugustus 13, 2022 4

Achtergrond
share close

De afgelopen jaren heeft Inge Augustina veel airplay en aandacht gekregen. Haar Album ‘Shadows Of The Past’, met darop vele succesvolle singles werd bijzonder goed ontvangen. Airplay heeft ze all around the orld en zeker ook in Brazilie. Vanuit dat land kwam het idee om een nieuwe single op te nemen. Zomerse klanken die de temperaturen doen stijgen. ‘Samba Do Brasil is de titel, Dat lied, geproduceerd door Roel Jongenelen en opgenomen in de studio’s van Apollo-98, zal naar verwachting weer in vele playlisten opgenomen worden. Laat de zon mar schijnen!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Sandra – Feel the beat

Mijn nieuwe single is nu online..., Feel the beat... Als je goed luisterd hoor je hem al... Ben heel erg benieuwd wat jullie hier van gaan vinden... , Helaas loopt het praten niet helema synchroon.. maar ben er niet minder enthousiast om Houd mijn FB in de gaten waar ik allemaal doet en ben. https://www.youtube.com/watch?v=C06x9K75oxc&ab_channel=SandraStrating-Topic

todayaugustus 12, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%