Blog

In de Polonaise met de LEDERHOSE POLKA van Peter Plotseling

todayoktober 8, 2022 5

Achtergrond
share close

Peter Plotseling is al jaren een bekende naam op de diverse podia. Waar Plotseling komt is het altijd feest in de tent. Hij is regelmatig te vinden op Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, bruiloften, carnavalszittingen en vele feesttenten in Limburg en Brabant. Hij maakte vele apres-ski deuntjes waarvan er enkele zelfs de hitparade haalden. Peter schrijft zelf nummers, maar produceert ook voor andere artiesten.

Het amuseren van bezoekers tijdens een optreden is mijn ultieme doelstelling, aldus Peter Plotseling, wiens zomermix Ik heb zo zin nog bij velen in het geheugen staat. Zijn nieuwste hit, de LEDERHOSE POLKA Brabantse versie doet het goed op de socials en de buhne. Het mooie is dat ik al meteen merkte dat met dit nummer ambiance verzekerd was, zo vertelt Peter vol trots.

Met deze unieke versie van de LEDERHOSE POLKA Brabantse versie slaat Peter Plotseling de spijker op zijn kop! In het skiseizoen en vooral bij het apres-skien brengt hij menig polonaise op gang! De single is opnieuw opgenomen en geproduceerd door Andre Kooiman en is uitgebracht op het Music Group label. Ook de remix gemaakt door de Alpenbroertjes doet het goed in de clubs en in de discotheken. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Websites:              www.musicgroup.nl / www.peterplotseling.nl  

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Feest Met De Buurman – Ik Wil Bier

Alweer de derde single van Feest Met De Buurman. De energieke, altijd enthousiaste dj “Feest Met De Buurman” heeft een oude klassieker bewerkt en er een feestnummer van gemaakt. De echte muziekkenner hoeft niet lang na te denken op welke traditional dit nummer gebaseerd is. Deze vrolijke gast kwam eerder uit met de feestnummers: “Ik kwam,ik zag, ik overwon” en daarvoor met “Ik zal nooit meer dronken wezen”. Tijdens live […]

todayoktober 8, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%