Blog

HILLE V – ALS IK JOU LAAT GAAN

todayseptember 9, 2022 2

Achtergrond
share close

Met ‘Als Ik Jou Laat Gaan’ presenteert Hille V een perfecte opvolger van zijn duet met Grutte Geart ‘Lach Naar Het Leven’. De in het Friese Garyp woonachtige zanger heeft in zijn omgeving al de nodige bekendheid weten te verwerven, en wil nu de stap maken naar een landelijke bekendheid. Samen met Arjan Venemann als producer kwam ‘Als Ik Jou Laat Gaan’ tot stand en de accordeonpartijen zijn ingespeeld door niemand minder dan Manfred Jongenelis. Het betreft een uptempo catchy liedje wat zich na één luisterbeurt meteen in je hoofd nestelt. De single verschijnt via CD Hamster Music, en met ‘Als Ik Jou Laat Gaan’ zou Hille V zomaar landelijke roem kunnen vergaren Uiteraard draait een passende videoclip op de bekende clipkanalen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Uncategorized

Donna Summer – Mystery Of Love (Le Flex Summer Mystery Remix)

Donna Summer verwierf haar populariteit in de jaren ’70 als de “Queen Of Disco” en was daarmee een van de bestverkopende artiesten van het decennium. In 1980 tekende ze als eerste artiest een platencontract met het nieuwe label Geffen Records en het tweede album voor Geffen werd het iconische album ‘Donna Summer’ uit 1982, geproduceerd door niemand minder dan Quincy Jones. Dit bleek een meesterzet, want het volgende album dat […]

todayseptember 8, 2022 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%