Blog

Hier is ie dan….onze nieuwe single “Little Darling Dance With Me”

todayaugustus 26, 2022 8

Achtergrond
share close

Deze single is de 1e officiële single van de hand van Martin Sterken die ook onze voorgaande single “Come on Baby” nieuw leven heeft ingeblazen en met succes. Wereldwijd werd hij opgepakt en heeft zelfs de halve finale bereikt in de singer/songwriter wedstrijd van Unsigned Only in Nashville U.S.A in de categorie Americana. Little Darling Dance With Me” is een heerlijke Americana song met invloeden van o.a. de Texas Tornados met een heel klein Mavericks sausje.

De prachtige arrangementen slepen je direct mee in het Mexicaanse cantina gevoel, die garant staat voor gezelligheid, lekker eten, drinken en muziek waarop je wilt dansen. Dankzij Martin hebben wij nu onze sound en muziekstijl gevonden waar wij in door willen gaan hij heeft ons helemaal begrepen, hier zijn we blij mee en dankbaar voor.

Samen met het hele team waar we nu mee samen mogen werken, gaan we een mooie tijd tegemoet waar we van gaan genieten in alle opzichten, aldus Gerrie & Ron.

 

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%