Blog

Hickory Hank – Lynchburg ( Ol no.7)

todayseptember 1, 2022 5

Achtergrond
share close

Is het lang geleden? Neuh dat valt eigenlijk reuze mee.  Dus niet zo heel lang geleden kwamen een aantal, voor elkaar redelijk onbekende, muzikanten bijeen om hun voorliefde voor Country en Americana ,in het bijzonder, te delen. Gezamenlijke helden vonden de mannen al snel in Johnny Cash, Hank Williams en Gram Parsons. Ook is er een gezamenlijke voorliefde voor de wat meer traditionele instrumenten.  Daar verstaan ze gitaar, mandoline, banjo, basukulele en wat verder zoal ter tafel komt, onder.

Vanuit hun stadje aan de Rijn, zijn de mannen langzaam, maar gestaag bezig een stevige livereputatie op te bouwen. En zijn ze graag geziene gasten op en af het podium. Gezien hun instrumentarium, hebben  ze bewegingsvrijheid om in ieder gezellig hoekje te spelen. Sterker dat vinden ze misschien wel het allerleukst. Gezegend met stemmen als nachtegaaltjes, is de meerstemmige zang echt van toegevoegde waarde.

Naast het spelen van covers, is er inmiddels ook ingezet op het schrijven, spelen en opnemen van eigen materiaal.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

RICHARD VAN DER WEIDE PRESENTEERT OERGEZELLIGE PIRATEN WALS MEDLEY

De mensen die Richard van der Weide kennen kijken er niet vreemd van op dat hij een Piraten Wals Medley heeft uitgebracht met een 3-tal nummers te weten “De IJsbeer”, “Mijn pappie is een piraat” en “In een poep en een zucht”. Normaal gesproken neemt de Groningse feest en volkszanger in z’n eigen homestudio af en toe liedjes op, maar deze keer besloot hij John Hees erbij te betrekken. John […]

todayseptember 1, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%