Blog

HET IS WEER TIJD VOOR EEN FEESTJE !!!

todayaugustus 20, 2022 4

Achtergrond
share close

Dat was de eerste gedachten van Rapper & Zanger Frenkie toen eindelijk alle Corona maatregelen voorbij waren

Na een helse periode van ongeveer 2 jaar waarin we ons beperkt zagen in onder andere het uitgaan en het onderlinge contact kunnen we ons nu eindelijk weer lekker late gaan. In de kroeg, in de keet of op een festival, WE MOGEN WEER !!

Met die gedachten is de nieuwe singel van Frenkie – “Tijd voor een feestje” geboren.

Samen met Producer Jeroen Russchen, die op de nieuwe plaat weer zorgt voor een feestelijke, energieke, funky, dansbare beat, hebben zij er een feestje van gemaakt in de studio en dat is duidelijk terug te horen op de plaat!

De motto’s, “geniet van het leven, het kan zo voorbij zijn” en ”het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen” worden duidelijk tot uiting gebracht in deze, swingende, zeer verfrissende en vernieuwende plaat.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Alwin van den Heuvel – Kom schat

Alwin van den Heuvel vermaakt ondertussen al een jaar of 5 het publiek met zijn zangkunsten. In eerste instantie wilde Alwin dat doen voor zijn plezier, maar uiteindelijk besloot hij het toch professioneel aan te pakken. Omdat hij vaker de vraag gesteld kreeg wanneer hij zelf een single zou uitbrengen, vroeg hij z’n goede vriend en zanger Jan van Est om advies naar welke opnamestudio hij het beste kon gaan. […]

todayaugustus 20, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%