Blog

Het feest begint bij Feest DJ Maarten En Steven Harks met Zwemband

todayaugustus 18, 2019 4

Achtergrond
share close

Bio Feest DJ Maarten

Feest DJ Maarten: geboren te Beverwijk

Steven Harks: geboren te Veghel

Iedereen kent het probleem vast wel, je komt terug van vakantie en je bedenkt je thuis dat je misschien tocht iets te veel hebt gegeten en gedronken. Naast alle leuke vakantie foto’s heb je ook een iets te dikke buik overgehouden aan je weekje weg.

Met de plaat “Zwemband” laten Feest DJ Maarten en Steven Harks horen dat het helemaal niet zo erg is als je een klein buikje over houd na je welverdiende vakantie. Met een knipoog zingen deze twee heren, dat ook zij hun zwemband nog steeds om hebben.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=mnitZp5BguQ[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Maak kennis met de Spaanse Alba

ALBA maakte naam in haar geboorteland Spanje met haar soulvolle stem, virtuoze gitaarvaardigheden en boeiende live-uitvoeringen als de frontvrouw van Sons of Rock, waar ze bekend stond om gitaarspelen achter haar hoofd als eerbetoon aan Jimi Hendrix. Nadat ze de band op 16-jarige leeftijd had opgericht, ging ze in slechts een paar maanden van spelen op haar binnenplaats op de middelbare school naar duizenden spelen op Rock in Rio. Ze […]

todayaugustus 16, 2019 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%