Blog

Hermano – That’s Amore

todayoktober 15, 2022 3

Achtergrond
share close

Nadat Hermano in 2017 een cover van Engelbert Humperdinck uitbracht met de titel “Love is All” besloot hij een geheel eigen nummer op te nemen, en dat deed hij bij Frank van Etten in Apeldoorn, Frank schreef en produceerde dit prachtige nummer.

Het nummer “Ik sla je m’n armen om je heen” is een nummer wat gaat over zijn vrouw. Deze vrouw is heel belangrijk in zijn leven, zij steunt hem in zijn carrière maar zorgde ook dat hij op het rechte pad bleef. Want hij heeft veel meegemaakt, dankbaar is hij dan ook, en zegt elke dag hoe veel hij van haar houd, dit is ook in het mooie nummer te horen.

Hermano (Herman Massing) groeide op het woonwagenkamp in Den Haag op en is al jaren actief in de muziek, al op jonge leeftijd ging hij met zijn familie mee om overal muziek te maken en te zingen. Overal waar ze dan ook kwamen was het feest en dat is gelukkig nog steeds zo.

Ook heeft Hermano zelfs in Amerika gezongen in een gospel groep, en toch was het weer zijn vrouw die hem op de hedendaagse muziek wees en aangaf dit te doen.

In 2017 mocht Hermano bij de Haagse Toppers staan en heeft ook diverse keren mogen optreden in Spanje. Op dit moment treed deze Haagse zanger op in heel Nederland.

Zo zie je maar dat zijn allerliefste vrouw de spil is in zijn leven en daarom zingt hij speciaal dit nummer voor zijn haar. “Ik sla m’n armen om je heen” is een autobiografisch nummer wat op het lijf is geschreven van deze echte Hagenees.

Zo ook het nummer zigeuner mama dat is uitgebracht door melody music sound 2019 speciaal voor zijn moeder geschreven.

en nu thats amore geschreven door andre kooiman. Een lekkere rock en roll nummer hopend op weer een succes.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Colinda & Daisy – Hij is zo stout

Colinda & Daisy zijn inmiddels bezig met hun tweede duettenjaar. Dat heeft ondertussen al geresulteerd in een groot aantal bewerkte covers die t.z.t. op een album geplaatst gaan worden. Het is dan ook zeer opmerkelijk te noemen dat ze nu met een splinternieuwe single komen die de aanstekelijke titel ‘Hij is zo stout’ meekreeg. Zoals we ondertussen van moeder en dochter gewend zijn komen de spannendste onderwerpen aan bod. Deze […]

todayoktober 15, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%