Blog

Henk Kamphuis lanceert nieuwe single getiteld “Jij en ik”.

todayaugustus 6, 2022 6

Achtergrond
share close

De Utrechtse zanger “Henk Kamphuis” komt met een nieuwe single uit getiteld “Jij en Ik”! De samenwerking met zijn label “Lumineux Music” bevalt zo goed dat er besloten is om een aantal nieuwe singles op te nemen waarvan dit er weer eentje is. De laatste singel “Weerzien” heeft het zeer goed gedaan, echter is er nu gekozen voor een compleet andere stijl. Producer “Brad Grobler” van de bekende studio “Big Productions” heeft een mooi arrangement gemaakt en “Ellis Spiekman” heeft een mooie pakkende tekst geschreven op het nummer.

In eerste instantie had het nummer een andere stijl echter door een producer van “Future Music” is er in een andere richting gewerkt. “Brad” heeft dit opgepakt samen met “Henk” en het eindresultaat mag er zijn. “Henk” is in het “Utrechtse artiesten wereldje” en ver er buiten geen onbekende en staat bekend dat hij nieuwe zangers een hart onder de riem steekt. Ook op de meeste feestjes galmt wel de stem van “Henk” en zo ook bij diverse artiestenreizen. Voor de clip is gekozen voor het team van “Future Films” dat er zoals vanouds weer een mooie clip van heeft gemaakt. Henk komt uiteraard uit op het label “Lumineux Music” en is vanaf vandaag te downloaden op alle bekende download portals.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Tinus Hoekstra kiest voor Jannes Produkties en presenteert vrolijk klinkende single Losgaan!

In de ruim 12 jaar dat Tinus Hoekstra als zanger door het leven gaat heeft hij al een behoorlijk aantal singles uitgebracht. Met name het duet ‘Ik kom je halen’ dat Tinus opnam met Piet JR en zijn solosingle ‘Doe het dan’ hebben hem absoluut geen windeieren gelegd. Qua optredens heeft de uit Doetinchem afkomstige entertainer geen klagen. In alle windstreken van Nederland weet men hem te vinden. Met z’n […]

todayaugustus 6, 2022 13

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%