Blog

HEIDI TANN KEERT TERUG MET EEN NESCI CLUB REMIX NAAR HAAR HIT SINGLE “GOOD VIBEZ” met saxofonist Rob Maletick

todayjuli 21, 2022 7

Achtergrond
share close

Na het ontvangen van publieke erkenning voor haar futuristische zang op haar single “Good Vibez”, die in februari werd uitgebracht, is de Filipina-Amerikaanse singer-songwriter HEIDI TANN terug in een meer funky versie met Bruno Nesci op de “Good Vibez Remix”.

Op 20 juli 2022 brengt zangeres Heidi Tann haar nieuwste single uit, een paar dagen voor haar verjaardag (23 juli). “Good Vibez Remix” rolt binnen met een vleugje instrumentalisten; Bruno Nesci (toetsenbord en programmering, leadgitaar), Rob Maletick (sax) en Tony Garviz (slaggitaar).

De single geschreven door Mike Harrison & Heidi Tann is een origineel stuk verzonden door Jon KT Lindley dat naar de top van zestien hitlijsten over de hele wereld heeft gepeild, waaronder; UK Soul Chart Top 30 (#26) & Radio Indie Alliance-singles Top 20 (#1).

“Good Vibez Remix” dropt fris met zijn charmante boodschap over het vinden en voelen van de liefde die gepaard gaat met het realiseren van een nieuwe verbinding. Deze keer

Sax-speler Rob Maletick
funkier en met een geweldig optreden van saxofonist Rob Maletick staat dit op het punt de favoriet te worden van elke smooth jazzliefhebber.

“Good Vibes Remix” is prachtig uitgevoerd met een optreden van wereldklasse van de zachte zang van Heidi Tann.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Miracle Thomas & Ian Greaves – On Fiyah (Radio Edit)

Thomas & Greaves Project is een House-album gemaakt en geproduceerd door B&G Intellect Music in samenwerking met Bizzibee Recordings. Dit album laat je dansen na het stimulerende "Poetic Sex" intro. Het begint met een uptempo nummer “On Fiyah” dat gaat over de hitte van liefde en passie die een smeltkroes van suggestieve teksten wordt met een pulserende beat. De hook is eerder geschreven door Ian Greaves en toen het werd […]

todayjuli 21, 2022 11

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%