Blog

Harten 10 ‘’Nooit Meer’’

todaydecember 23, 2022 4

Achtergrond
share close

’Nooit Meer’’ Dat waren de gedachten van vele fans die Harten 10 had opgebouwd.. Maar niets bleek minder waar want de zanger van het duo Martien voelde dat er meer in zat. Nadat ruim een jaar geleden de vorige zangeres zelf aangaf te willen stoppen en haar wilde storten op een solo carrière werd Martien door zijn geluidsman in contact gebracht met zangeres Maria Goosen Al snel kwam het tweetal deze zomer uit met een nieuwe single ’We zijn onderweg’’  En dat waren ze, en goed ook. Vele optredens volgden en ook voor 2023 zien ze hun agenda de goede kant op gaan. Met de nieuwe single ‘’Nooit Meer’’ hopen Martien & Maria een nieuwe weg in te slaan zo dat hun muziek repertoire nog reder wordt. Het nummer dat geschreven en geproduceerd is door de heren Jeroen Russchen en Robert Vredeveld zijn geen kleine speler meer in de muziekwereld, zo schreef het tweetal ook al nummers voor onder meer Mart Hoogkamer en Tino Martin.

Met het nummer en bijpassende clip gemaakt door Frank Swenne hoopt Harten 10 weer een leuk nummer te kunnen toevoegen aan hun muziek  repertoire…

Met vriendelijke groeten,   Harten 10

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%