Blog

Harold Mieger – Wat Een Mooie Dag

todayjuli 24, 2022 4

Achtergrond
share close

Na het succes van Dolores en de Griekse sfeer is de zingende vrachtwagenchauffeur Harold Mieger inmiddels toe aan zijn derde single met als titel ‘Wat Een Mooie Dag’. Een heerlijk zomers lied waarbij gedanst mag worden. Het originele uit Portugal afkomstige lied is door Angela Radtke voorzien van een Nederlandstalige tekst. In het lied ontmoet Harold zijn Carmen en beleven zij een mooie dag op de kermis. Een passende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Theo Mezz – Samen tot het gaatje

De nieuwe single ‘Samen tot het gaatje’ van Theo Mezz heeft als onderwerp gezellig stappen met vrienden om te drinken en te genieten van alles wat komen gaat. Als je dan ook nog voldoende middelen hebt om de rekening te betalen, kan er niets meer misgaan om samen naar het gaatje te gaan. Volgens Theo is het de perfecte opvolger van z’n in 2018 gelanceerde feestplaat van jewelste ‘Jij & […]

todayjuli 24, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%