Blog

HANS SNOEK & ALICIA – KERST VOOR JOU EN MIJ

todaydecember 8, 2022 12

Achtergrond
share close

Na weken van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. Hans had ooit de droom om een nummer te zingen samen met zijn dochter Alicia. Dutch Favorite Music vond dit een geweldig leuk plan. In overleg hebben ze samen met Hans besloten om een kerst nummer te realiseren om het geheel een nog diepere betekenis te geven.

De andere dochter, Mariska, die al de nieuwe nummers van haar vader schrijft, klom direct na de opdracht in de pen om voor haar vader en zusje een geweldig mooi nummer te schrijven. Na een aantal demo’s gemaakt te hebben in de DFM Demo studio o.l.v Hans Leijten, werd er besloten om het nummer te gaan produceren met vaste huis Producent Martin Sterken. Maaar… op de demo’s van het nummer zong zijn dochter Alicia op de achtergrond. Na het beluisteren van de demo die gemaakt was vond DFM dat Hans dit in duet samen met Alicia moest gaan zingen in plaats dat Alicia alleen op de achtergrond te horen was, want haar stem is niet geheel onverdienstelijk.

Na opdracht van Dutch Favorite Music produceerde Martin Sterken een geweldig mooi kerst duet voor Hans en Alicia,getiteld ”Kerst Voor Jou En Mij”. Het resultaat mag er wezen. De videoclip is te bewonderen op TV Oranje en op Youtube. Tevens is het nieuwe nummer van Hans en Alicia ”Kerst Voor Jou En Mij” te downloaden op de bekende downloadwebsite’s.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%