Uncategorized

Hans Grondel – Step Into The Ring

todayaugustus 4, 2022 19

Achtergrond
share close

Wat zijn jouw dromen, wat is jouw roeping, waar wordt je gelukkig van? Hans Grondel droomde van een carrière in muziek. Twijfel, onzekerheid, kiezen voor het veilige heeft hem er van weerhouden te gaan voor zijn droom. Omdat we niet voor altijd blijven leven en omdat hij wist dat hij spijt zou krijgen, besloot de 36 jarige kroegbaas achter de bar vandaan te stappen en zijn hart te volgen. Hij werkt harder aan zijn muziek dan ooit tevoren!

Hans zingt over dromen najagen, liefde en geluk. Americana dat klinkt als een mix tussen Danny Vera en Waylon. Laat je meeslepen door het gitaarwerk en catchy melodieën.

Naast zijn veilige baan als kroegbaas heeft Hans altijd muziek gemaakt. Op 17-jarige leeftijd pakte hij de gitaar op en sindsdien deed Hans honderden optredens, won de Drentse popprijs, stond op het podium met Triggerfinger en was te zien op MTV.

Volg Hans op zijn muzikale reis. Zijn nieuwe single: Step Into The Ring is nu uit! Meerdere singles volgen dit jaar.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Miracle Thomas – Sugar Free

Miracle Thomas is een Amerikaanse zanger, songwriter en producer; vaak aangeduid als degene met de engelenstem. Thomas begon haar carrière als zangeres in "The Gems of Truth Gospel Choir".  Door privélessen en studies in stem en drama, legde Miracle een solide basis voor haar muzikale carrière. Ze werd professioneel opgeleid door wijlen Dr. Napoleon Reed, een van de originele castleden in de Broadway Show "Carmen Jones." Omdat ze 10 jaar […]

todayaugustus 4, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%