Blog

Guus Niesing – Dit Is Het!

todayjuli 23, 2022 6

Achtergrond
share close

Guus Niesing, ook wel bekend als de Zingende Kastelein uit Hoensbroek, presenteert met ‘Dit is Het!’ zijn derde single. Het betreft een dansbaar en zomers liedje, voortreffelijk geproduceerd door Sonic Solutions. Sonic Solutions schreef deze track speciaal voor Guus, welke door Hans Louws van de tekst werd voorzien. Het is voor Guus de eerste samenwerking met Sonic Solutions, en aan het resultaat te horen, werkt de samenwerking voortreffelijk. Voor de bijbehorende videoclip zijn passende zomerse beelden geschoten, welke op de bekende clipkanalen te zien is.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Rico van E – Elk moment van de dag

Rico van E is geboren en getogen in Groningen. Hij heeft één grote hobby en dat is muziek maken. Ruim twintig jaar geleden is die passie opgebloeid. Het begon met opnames maken op een cassetterecorder en jaren later waren zijn clips op social media te zien. Al vrij snel kreeg Rico aanvragen voor feesten en partijen en heeft hij besloten om zijn eerste nummer op te nemen. Zijn eerste nummer […]

todayjuli 21, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%