Blog

Gu-Nee van den Oetelaar met vrolijke nieuwe single MIJN GIPSY LEVEN

todayseptember 17, 2022 3

Achtergrond
share close

De altijd lachende zanger Gu-Nee van den Oetelaar uit Den Bosch komt met een nieuwe single en hoopt hiermee toch een hitje in handen te hebben.

Gu-Nee had als kind al de wens om zanger te worden, hij begon in 2006 zijn zangcarriere. Inmiddels heeft Gu-Nee zijn vleugels uitgeslagen en is de wens die hij had om de Nederlandse muziekmarkt te veroveren dan ook gelukt.

Hij heeft sinds die tijd al meerdere singles uitgebracht, Het meisje van mijn dromen, n Wens, Dans toch met mij, Zij zoekt haar eigen vader, Het zijn jouw ogen, Jij gaf mij m’n hart weer terug, Het gaat iedereen om de poen, n Beetje van me houden en dan nu MIJN GIPSY LEVEN. Met deze nieuwe single hoopt hij ondanks deze lastige tijden, als artiest nog meer optredens in het land te gaan krijgen.

Het nummer MIJN GIPSY LEVEN is geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere en geproduceerd door de heren van Sonic Solutions. De clip is gemaakt door cameraman Ron Schmid die bekend is van de SBS6-programma’s Ik geloof in mij, Massa is Kassa en De Hollandse nieuwe. RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk in opdracht van het NL Hits label!

Wederom een prachtig lied waarin Gu-Nee zijn kenmerkende stemgeluid laat horen. Al met al lijkt niets Gu-Nee van den Oetelaar in de weg te staan om met deze single te gaan scoren.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Jan Stavast zingt over “Een oude boom” die je niet moet verplaatsen

Er is een bekend gezegde “Een oude boom moet je niet verplaatsen”. Deze wijsheid inspireerde Jan Stavast uit Borger om daar zijn nieuwe single over te maken. Jan timmert al vele jaren aan de weg als zanger en heeft vorig jaar zijn debuutalbum “Mijn eigen koers” uitgebracht. Zijn single “Een oude boom” verteld over de ervaring die een oude man maakt terwijl hij genoodzaakt zijn oude stekkie moet verlaten en […]

todayseptember 17, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%