Blog

Goossen Luytjes presenteert knallende versie van ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’

todayaugustus 3, 2022 5

Achtergrond
share close

‘Gisteren heeft zij mij verlaten’ kennen we natuurlijk van Koos Alberts. Samen met Martin Sterken heeft Goossen Luytjes van deze evergreen uit 1984 een knallende versie gemaakt die, muzikaal gezien, perfect bij deze tijd past. Dat is ook de reden dat de uit Harderwijk afkomstige zanger voor de tweede keer de studio van Martin bezocht. Ook de voorganger ‘Bij ons in de kantine’ is door deze producer gemaakt vanwege zijn herkenbare sound die geliefd is bij de fans van het Nederlandstalige lied. Omdat Goossen graag werkt met een klein vast team werd Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties wederom benaderd om de single op zijn label uit te brengen.

Goossen:’ Koos is een groot deel van z’n leven Harderwijker geweest. Ik ken z’n zoon Dave bovendien via het voetbal. Bij ons thuis klinkt de muziek van Koos vaak uit de speakers. Voor zover Ronald en ik hebben kunnen achterhalen is er nog nooit een cover verschenen van ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’. Ik heb een stille hoop dat deze plaat Landelijk opgepakt wordt. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en moet eerlijk bekennen dat het tot nu toe mijn beste productie is. Dat komt waarschijnlijk ook door de zanglessen die ik ben gaan volgen. Ondertussen beheers ik de basisvaardigheden waardoor het zingen beter wordt. In ieder geval beginnen de boekingen bij RHB binnen te komen. Zelfs op de kermis in Den Bosch kunnen ze binnenkort genieten van mijn zangkunsten’.

Voor wat betreft de clip, daar heeft perfectionist Goossen samen met Future Films Europe het script mee bedacht. Te zien is dat hij echt blij is dat zijn vrouw hem verlaat. Later ziet zijn vrouw toch nog in dat hij helemaal niet zo’n vervelende vent is. Bijzonder te noemen is de dame die de rol speelt van zijn vrouw. Zij was vroeger een jeugdvriendin van Goossen. Ruim 2o jaar hebben ze elkaar niet meer gezien. Heel toevallig kwam Goossen, die in het dagelijks leven vastgoed beheert, haar weer tegen als huurster. Hij aarzelde geen moment en vroeg of zij de rol als zijn vrouw wilde spelen. Zo gezegd, zo gedaan. De CD-single ‘‘Gisteren heeft zij mij verlaten’ is vanaf 27 juli 2022. De beelden van de clip zijn overigens geschoten in Harderwijk.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Gansie probeert met ‘Zomertijd’ de fans vrolijk te stemmen !

Gansie (Marco de Gans) brengt zijn nieuwe single ‘Zomertijd’ uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘C’è La Luna Mezz’o Mare’ waarmee Louis Prima toch wel een aardig hitje in handen had. Gansie liep al geruime tijd met plannen in z’n hoofd om hier iets mee te gaan doen. Hij begon zelf met de tekst te rommelen en dacht dit wel even snel te doen. Uiteindelijk heeft […]

todayaugustus 3, 2022 18

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%