Blog

Geke – Zingt voor Oranje

todayoktober 15, 2022 1

Achtergrond
share close

Zangeres Geke van der Sloot

Geke van der Sloot, een muzikaal Urker meisje, zat, als ze maar even over vrije tijd beschikte, op haar kamer te zingen. Kenmerkend voor haar was haar gedrevenheid. Ze moest met zingen een opdracht, een missie, gaan vervullen. Toen ze zestien werd, in 1980, ging ze met een klein groepje kinderen uit het basisonderwijs zingen. Ze was onbaatzuchtig. Ze deed het niet om geld te verdienen. De vorderingen van haar leerlingen waren voor haar de beloning voor haar arbeid. Er werd iedere week gerepeteerd. Zo is het “Kinderkoor Geke’s Tiental” ontstaan.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dewi Moonen – Zonder het te weten

Zangeres Dewi Moonen geboren in Goirle, is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige Zangeres. Na vele keren het podium te betreden kriebelde het naar een eigen single. Haar wens is dan ook, om nog veel meer te mogen optreden. Nu is dan eindelijk de tijd aangebroken voor haar “eigen single”. Samen met Wilbert Pigmans heeft zij haar nieuwe versie van Corrie en de Rekels in een nieuw jasje gestopt. Getiteld: “Zonder het te weten” “Zonder het te weten” […]

todayoktober 15, 2022

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%