Blog

Gaatze Bosma – Eén met de bomen

todayjuli 14, 2019 34

share close

De nieuwe single van Gaatze Bosma is getiteld “Eén met de bomen”.

Oorspronkelijke werd dit lied uitgebracht en geschreven door de 3 J’s. In de Bughouse studio in Buitenpost werd het lied op vakkundige wijze bewerkt. En het resultaat mag er zijn. Het is een zeer pakkend en eigentijds nummer geworden met grote hitpotentie.

De schitterende videoclip is gemaakt door Jelmer van Delft.

Het gaat goed met de carrière van Gaatze Bosma. Een volle agenda en vele succesvolle optredens, van Friesland tot in België.

Gaatze is een jonge, enthousiaste entertainer die met tomeloze energie de diverse podia bestijgt. Hij weet als geen ander een goed feest neer te zetten.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=EPRjPqz0esQ[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Zita – Zomaar een Zomerliedje

Zita is een oude collega van me en ze zingt al jaren op feesten en partijen. Ze is ook bekend als de Zingende Zeemeermin, Zingende Zeematroos en Zingende Kerstvrouw. Ze geeft optredens op de Raderstoomboot De Majesteit die aan de Maasboulevard ligt in Rotterdam.  Nu heeft ze een single gemaakt Zomaar Een Zomerliedje en maak je kennis met haar. Binnenkort zal ik een afspraak maken voor een interview om haar […]

todayjuli 5, 2019 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%