Blog

Frerik de Swetser – De lelijkste man / De lillikste man

todayjuni 16, 2019 5

share close

Frerik de Swetser – De lelijkste man / De lillikste man

 Frerik de Swetser had een grote hit met “Iedereen wordt bekend behalve ik”.

Dit nummer werd zowel in het Fries als in het Nederlands opgenomen.

Na een aantal Frysktalige singles (Bier falle litte en Ik wie blyn) komt Frerik deze week wederom uit met een tweetalige single.

In dit nummer, met een heerlijke dosis zelfspot, zingt Frerik zowel in het Nederlands als in het Fries, over zijn avonturen (beter gezegd aan het ontbreken van avonturen) als de lelijkste man van de stad.

De Friese en de Nederlandse tekst van het nummer werden geschreven door Frerik de Swetser en Arie Kuipers, de muziek is van Arie Kuipers.

Opname en productie waren in handen van Dylan van der Feen in the Office Studio te Witmarsum.

Zondag 16 juni presenteert Frerik zijn eerste cd album. Vanaf 17:00u bent u welkom in de Buorkerij in Terhorne. Entree is € 5,- maar u krijgt dan wel het cd album gratis. Op het album staan al zijn hits maar natuurlijk ook de beide tracks van de single.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_bsRXb43NDE[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Aversto & Feest DJ Maarten – BBQ & BEER

Op het zonnige Gran Canaria hebben deze 2 DJ's elkaar in de zomer van 2018 leren kennen. Terwijl Feest DJ Maarten aan het draaien was in Het Heineken Café, en Tom (DJ Aversto) heerlijk van zijn vakantie aan het genieten was hebben zij besloten om eenmaal terug in Nederland de studio in te gaan om samen een plaat te gaan maken. Het resultaat is deze nieuwe plaat "B.B.Q. & BEER. […]

todayjuni 15, 2019 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%