Blog

Freddy de Bruin – Op Knoal

todayoktober 15, 2022 4

Achtergrond
share close

Op Knoal . Het is de naam van Stadskanaal zoals die in de volksmond of ook wel in de streektoal wordt genoemd. Ik ben er geboren en getogen en nog steeds is het de plek om te winkelen en uit  gaan. Wij wonen nu in Nieuw Buinen maar dat is hemelsbreed nog geen 200 meter. De Krinkiespeiers zijn er inmiddels niet meer, Qua leeftijd was het nu ook mijn beurt geweest om op de Badde (brug) sterke verhalen te vertellen en een Sloatje (Kouwtabak) in het water te spugen. Er is nog één kringkiespeier. Deze is vereeuwigd in een beeld langs het water. Het is een plaats met veel herinneringen, vandaar ook dit lied. En als mijn laatste dag zal komen (hoop dat dat nog erg lang duurt) dan wil ik graag achter de watertoren worden begraven. aldus Freddy de Bruin.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Tim Hemme – Moon

Voor een single opname neem eens contact op met componist Tim Hemme. Ik werk samen met Studio Het Atelier m.m.v van Frans Vollink . Ik ben componist en maak mooie melodieën/ muziek voor artiesten. Wij produceren van Schlagers tot Rock en van Funk tot Country. Ook maken wij opnames met Live band. Dus alles live!! Drums/ gitaar/ Bas/ toetsen/ blaasinstrumenten/ Bij ons begint al een single opname vanaf Oktober 599€. […]

todayoktober 15, 2022 8

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%