Blog

FRANZ JOOSTINK – BLIJF JIJ VANNACHT BIJ MIJ

todayjuli 30, 2022 3

Achtergrond
share close

Franz Joostink weet elke keer zijn fans te verrassen met producties die van A tot Z tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Dat geldt zeker ook voor zijn nieuwe zomerplaat ‘Blijf jij vannacht bij mij’ die traditiegetrouw bij Nationale Artiesten Parade verschijnt. Franz liep al heel lang met het idee in z’n hoofd rond om met het lied ‘I Just Want To Dance With You’ iets te doen. Vroeger werd de versie van de Roland Konings & That’s It in zijn ouderlijk huis werkelijk grijs gedraaid. Franz: ‘Natuur speelt de accordeon weer een hoofdrol in het geheel. Dat instrument zorgt voor vrolijke klanken die je meteen in de juiste stemming brengt.

De credits voor het arrangement en de tekst gaan volledig naar Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. Hij weet ondertussen wel welke sound ik het liefste vertolk op het podium. Overigens denk ik er ook serieus over na om een paar rustige nummers op te nemen. Dat roep ik al jaren, maar het gaat er toch echt van komen.

Ik ben al bijna twee jaar bezig met de voorbereiding van een gevarieerd album waar uiteindelijk zowel feestplaten als ballads op komen te staan’. ‘Blijf jij vannacht bij mij’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 27 juli 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, die door Ron Schmid op een bijzonderzonnige dag in Katwijk zijn geschoten, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Franz Joostink.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Jeffrey Heesen & Brace – Je Denkt Alleen Maar Aan Jezelf

Niets in het leven gaat vanzelf, en al helemaal niet als je alleen maar aan jezelf denkt. Dat is waar de track over gaat, een track met nog meer feestgehalte als dat je van ze gewend bent! Het lijkt wel alsof ze niet met elkaar kunnen, wanneer je het uit de tekst mag opmaken. Maar eens in de zoveel tijd kunnen ze ook weer niet zonder elkaar. Je Denkt Alleen […]

todayjuli 29, 2022 9

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%