Blog

Frank Live neemt lied voor WK op: ‘Euforie’

todaynovember 3, 2022 14

Achtergrond
share close

Frank Live uit Bruinisse heeft een lied ter gelegenheid van het aanstaande WK voetbal in Qatar gemaakt en de titel van het nummer is ‘Euforie’. Het idee voor dit nummer bedacht ik zelf, het is niet specifiek voor het WK, maar meer voor Oranje. Stuitend op een Italiaans nummer vond ik dat een goede melodie, vervolgens schreef Patricia Geerling, de vrouw van mijn producer, de tekst erbij en heb ik het ingezongen in de studio in Valkenburg.

Volgens mij is de release van “Euforie” twee tot drie weken voor het WK een mooi tijdstip, want er komen er natuurlijk veel meer uit. Het is goed gelukt en heeft een hoog meezinggehalte, natuurlijk is het de bedoeling dat het in de hoofdjes blijft zitten, aldus een trotse Frank Live. Frank Polak zingt nu zo’n vijftien jaar professioneel. De Bruenaar zoals zij dat in Bruinisse noemen doet dat op bruiloften, partijen en privéfeesten. Zijn repertoire zit tussen Frank Sinatra en André Hazes, maar hij heeft ook eigen nummers. Aan het begin van dit jaar nam de 48-jarige zanger een nummer (Ons Leven) op met Ben Cramer. Maar nu gaat hij de komende tijd het land door om de jongens van Oranje te steunen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dumpert heeft meegewerkt aan de productie van “Doe Posi Polka”

Mel en Den zijn, vooral in het begin ontzettend voor gek gezet op internet en veelbesproken op sites als Dumpert. Men stak de draak met hen… Het lied “Doe Posi” kwam dan ook als antwoord op het veelbesproken, onbewerkte, kale, eerste “Het Leven is geen Ponykamp ”. “Doe Posi.” Wees lief voor elkaar en geef eens een compliment.” Het is niet moeilijk om te lullen over wat een ander doet, […]

todaynovember 3, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%