Blog

Feest Met De Buurman – Ik Wil Bier

todayoktober 8, 2022 5

Achtergrond
share close

Alweer de derde single van Feest Met De Buurman.

De energieke, altijd enthousiaste dj “Feest Met De Buurman” heeft een oude klassieker bewerkt en er een feestnummer van gemaakt.

De echte muziekkenner hoeft niet lang na te denken op welke traditional dit nummer gebaseerd is.

Deze vrolijke gast kwam eerder uit met de feestnummers: “Ik kwam,ik zag, ik overwon” en daarvoor met “Ik zal nooit meer dronken wezen”.

Tijdens live optredens (hij treedt niet alleen solo op, maar ook met DJ Kicken in de avondvullende show “Da’s Kicken Met De Buurman”) worden er niet alleen maar platen gedraaid, maar zingt hij ook zijn eigen nummers

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Stimmung mit Peter lanceert Oktoberfest knaller FESTIVAL DER LIEBE

De oktoberfeesten zijn opnieuw losgebarsten en natuurlijk is Stimmung mit Peter, als een van de meest gevraagde en authentieke Duitse Schlager acts in Nederland, van de partij! Gehuld in onvervalste Duitse Klederdracht, zoals de super hotte Lederhose, zet der Peter ieder feest op sein Kopf! En de man timmert aan de weg; eerder was Peter tijdens de zomermaanden druk met zijn show in een bekend pretpark in Nederland en nu […]

todayoktober 2, 2022 11

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%