Blog

Feest DJ Mentwitt – Laveloos

todayoktober 26, 2019 40

share close

Eind oktober 2019 verschijnt alweer de tweede single van het aanstormende talent: Feest DJ Mentwitt. Het is de opvolger van de Selfinaise die eerder dit jaar verscheen.

Op deze single laat hij horen dat hij over een goede zangstem beschikt. Het liedje “Laveloos” is een echt feestnummer dat het in elke kroeg goed gaat doen. In de tekst zitten ook nog de woorden Reddeloos, redeloos en radeloos verwerkt. Iemand die vroeger vaderlandse geschiedenis heeft gehad moet zich deze woorden kunnen herinneren. In dit liedje worden ze in een ander verband gebruikt. Dylan van der Feen & Arie Kuipers schreven het liedje tijdens een stroom-storing.

DJ Mentwitt is een fantastische feest DJ, zanger én entertainer. Het is een raspaardje waarvan we in de toekomst nog veel van gaan horen.

Naam Artiest: Menno Schellevis (Feest DJ Mentwitt)

Woonplaats: Heemskerk

Geboorteplaats: Heemskerk

Geboortedatum: 21 augustus 1999

Titel: Laveloos

Tekst schrijver: Arie Kuipers

Componist: Dylan van der Veen/ Arie Kuipers

Geboorte plaats Tekstschrijver: Makkum

Geboorte plaats componist: Oudebiltzijl / Makkum

Producer: Dylan van der Veen

Label: Klare Taal

Lengte Nummer: 2.46

Facebook: Feest DJ Mentwitt

Plugging en Promotion: Annerike van de Straat

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Rob Ronalds – Mooiste meisje van de klas

Rob Ronalds is in het Nederlandse uitgaanscircuit geen onbekende. En niet alleen in Nederland, ook in Oostenrijk weet Rob in de wintermaanden alle kroegen op zijn kop te zetten. (Westendorf, Kaprun, Gerlos) De après ski feesten met Rob Ronalds zijn haast legendarisch! Hij had in het verleden een aantal grote hits. Wie kent liedjes als “Kleine blonde Mariandel” en “Haar rooie lampie” nou niet? Met “Mooiste meisje van de klas” […]

todayoktober 26, 2019 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%