Blog

Farah Lintelo uit haar frustratie in nieuwe single ‘Zo ben jij niet’

todayseptember 30, 2022 4

Achtergrond
share close
Farah Lintelo had nooit verwacht dat ze zoveel leuke reacties zou krijgen op het nummer ‘Zo ben jij niet’ die ze op YouTube plaatste. Zonder er veel publiciteit aan te geven is deze track een eigen leventje gaan leiden. In korte tijd resulteerde dat in een kleine 2000 views. Dat heeft haar aan het denken gebracht en samen met haar moeder Patricia is besloten om muziekpromotor Willem de Bie bij het project te betrekken. Hij heeft goede contacten in de muziekwereld en is voor deze single de juiste man om deze single landelijk onder de aandacht te brengen. Willem voelde zich vereerd en hoopt dat de boodschap die dit nummer herbergt bij veel mensen overkomt en daarover na gaan denken. Farah: ‘Met alweer mijn derde eigen single binnen mijn repertoire wil ik iedereen aanmoedigen om zich of haar zelf te zijn. Het maakt niet uit wat mensen zeggen, wat je ook doet, hoe je er ook uitziet. Laat niemand je ervan weerhouden om de best mogelijke versie van jezelf te zijn. In het dagelijkse leven merk ik gewoon dat een grote groep mensen zich als schapen gedragen. Ze doen elkaar na en kopiëren elkaars gedrag. Ze praten dan anders om stoer te willen doen. Daar word ik gillend gek van. Daar heb ik moeite mee en vind dat je gewoon jezelf moet blijven. Op een gegeven moment heb ik zelf een tekst geschreven en een melodielijn bedacht. Gitarist Rolf van de Weijer van coverband Qualify, waar ik ook deel van uitmaak, heeft mij geholpen met de gitaarpartijen. Later zijn andere bandleden er bij gekomen om te helpen. In de repetitieruimte hebben we vervolgens een aantal andere mensen uitgenodigd en opnames van gemaakt van ‘Zo ben jij niet’. Producer Patrick Schouten (TMS Studio) de puntjes op de i gezet en het geheel afgemaakt. In ieder geval blijf ik doorgaan met zingen zowel solo als met de band. Zingen is echt mijn passie en wil mensen blijven amuseren en inspireren. Gelukkig steunt mijn moeder me in alles. Ze betekent heel erg veel voor me. Naast moeder is ze mijn vriendin, manager en chauffeur. Momenteel ben ik zelf nog maar 18 jaar en ben blij dat ze helpt om de juiste keuzes te maken. Dat geldt ook voor mijnbroer Dylan. Hij is eigenaar van entertainmentbedrijf Dyllo-entertainment en verzorgt tijdens mijn solo optredens het geluid. Kortom een hecht team die me in alles begeleiden’.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Robert F – Weit war der Weg

Robert F. heeft altijd van country- en popmuziek gehouden en zong de liedjes met passie mee, zonder ooit te denken dat hij ooit zelf op het podium zou staan. Geboren in Vorarlberg, verhuisde hij 30 jaar geleden naar Stiermarken. Na vele jaren als kleermaker te hebben gewerkt, richtte hij zijn eigen bedrijf op als expediteur. In de vrachtwagen leerde hij de wegen van Europa en het leven en de muziek […]

todayseptember 21, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%