Blog

Erik de Greef – Ik Ben Gelukkig Met Jou

todaynovember 18, 2022 4

Achtergrond
share close

Met ‘Ik Ben Gelukkig Met Jou’ lanceert de jonge Brabantse zanger Erik de Greef een dijk van een single. Erik heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om zijn eigen singles te gaan maken en optredens te gaan verzorgen. Erik debuteerde in 2017 met de single ‘Om Bij Jou Te Zijn’ en al snel volgende de singles ‘Ciao Amore’, ‘Waar Ben Ik In Verzeild Geraakt’, ‘Vannacht Bij Mij’ en ‘Kom Eens Dichterbij’. De nieuwe single ‘Ik Ben Gelukkig Met Jou’ is geschreven door Randy Watzeels die tevens verantwoordelij isk voor de productie. Een passende videoclip ondersteunt deze release.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

RAYMON HERMANS – De Twaalfde Man (Iedereen Staat In Oranje)

Het WK staat op het punt te beginnen en de Nederlandse volkszanger RAYMON HERMANS brengt een ode aan De Twaalfde Man om tijdens dit WK saamhorigheid in het land te brengen met zijn WK-plaat ‘’De Twaalfde Man’’ De Twaalfde Man is mede geschreven door Manfred Jongenelis, wie recent een groot succes behaalde met het programma I Want Your Song, waar Mart Hoogkamer zijn geschreven lied koos als WK nummer. RAYMON […]

todaynovember 18, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%