Blog

Emile Baars – Chillin’ Op Aruba

todayjuli 25, 2022 27

Achtergrond
share close

Emile Baars is geboren en getogen in Amsterdam.

In 2000 is Emile begonnen met zang, -dans en acteerlessen. Door zijn enorme enthousiasme smaakte dat al gauw naar meer. Hij kreeg de tip om auditie te doen bij het Sondheim Ensemble en voor hij het wist, speelde hij in alle musical voorstellingen van Cantante. Heeft gefigureerd in verschillende commercials. Werd in 2004 benaderd om als karaoke gastheer te komen werken in een horeca gelegenheid en dat had zo zijn uitwerking . . . .

In 2005 begon hij als zingende barkeeper. Dit heeft hij 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Met optredens op een bedrijfsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, ging het snel met de carrière van Emile. Met als gevolg zijn eerste cd single “Hey jij” in 2016. Een hoogtepunt was zijn optreden in 2019 in het voorprogramma van The Drifters in Haarlem.

Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt Emile overal waar hij komt voor de juiste stemming. Een optreden van deze sympathieke en swingende zanger is een feestje. Inmiddels is de 2e single “LEVEN” verschenen en deze is op alle streamingdiensten te horen en te zien.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

INGMAR HUT WIL EEN HOLIDAY MET JOU!

De goedlachse zanger Ingmar Hut uit Zuid-Drenthe heeft al verscheidene singles uit mogen brengen en bouwt gestaag aan zijn carrière. Het volkse heeft hem altijd weten te bekoren en hij heeft veel liefde naar het Nederlandse lied. Niet alleen als zanger, maar ook al geliefd radiomaker ondersteund hij het volkse zo goed als hij maar kan. Met deze splinternieuwe zomersingle “Holiday met jou” heeft hij samen met hitproducer Martin Sterken […]

todayjuli 25, 2022 33

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%