Blog

Eliahna komt met de nieuwe single “Canta Conmigo”

todayjuli 29, 2022 6

Achtergrond
share close

De jonge zangeres Eliahna Foulouh heeft al heel wat landelijke bekendheid. Zo was zij onder meer te zien bij The Voice Kids waar zij het niet onverdienstelijk deed. Haar stem en uitstraling zijn aanstekelijk en haar trotse moeder ondersteund haar dochter daar waar ook mogelijk. In eigen beheer heeft ze in de tussentijd ook al heel wat materiaal uitgebracht. Enige tijd terug schreef ze zich in voor de Ministar Talentenjacht onderdeel van de Winterstar talentenjacht. Deze talentenjacht is inmiddels zeer bekend geworden ook in België, mede door de samenwerking met Future Music Europe. Tijdens deze talentenjacht pakte Eliahna de eerste prijs een platen contract bij Future Music. Na het winnen nam ze samen met haar moeder contact op met het muziek label en na diverse afspraken kwam er een plan van aanpak. Bewust is gekozen om Eliahna in fases te brengen en met nummers die passen bij haar leeftijd. Ze zal de eerste periode worden begeleid door een team onder leiding van producer Jordan. Besloten is om met Eliahna drie singels op te nemen.

Voor het eerste nummer is er gekozen voor iets wat Eliahna al langere tijd wilde en hierop heeft zij zelf de tekst geschreven en bedacht. Het nummer heeft een Spaans tintje en gelijk krijg je als luisteraar de drang om mee te gaan zingen en/of te bewegen. De heldere stem van Eliahna geeft het nummer net dat extra stukje pit. Het label heeft gekozen om op te nemen in de studio van Big Productions onder leiding van de bekende producer Brad Grobler die nu al weer enige tijd nauw samenwerkt met producer Jordan van het label. Voor de clip schakelde het label de aan hun gelieerde clipmakers van The Clip Academy in die er een vrolijke clip van hebben gemaakt. De single komt uit op dochter label Double You Music De influencers van Future Music en de bekende plugger Willem de Bie gaan zorg dragen voor de promotie van de single.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Burgemeester debuteert in videoclip OH OH DEN HAAG van John Medley

En ja hoor… John Medley heeft weer een primeurtje gescoord. Hij wist dit keer onze Haagse Burgemeester Jan van Zanen te strikken om mee te spelen in zijn nieuwste videoclip OH OH DEN HAAG. Onlangs werden in het stadhuis nog de laatste opnamen voor deze clip gemaakt. Voor Van Zanen was dit de allereerste keer in zijn carriere en na afloop reageerde hij dan ook zeer enthousiast… Ik ben een […]

todayjuli 29, 2022 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%