Blog

Edrie en Double X bundelen krachten in nieuwe single!

todayaugustus 5, 2022 34

Achtergrond
share close

Het nieuwe nummer heeft een hoog accordeon en gezelligheidsgehalte en heeft de potentie een echte meezinger te worden! Edrie (Antonissen) is al jaren een bekende in de Nederlandstalige feest scene. Double X (Gustaf Sebregts en Nick Roucher) is een allround muzikaal duo dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in de muziekwereld. Samen hebben ze de krachten gebundeld en een nieuwe single gemaakt met de titel; Als ik jou dan zie. Het nummer heeft een hoog accordeon en gezelligheidsgehalte en heeft de potentie een echte meezinger te worden. Het nummer is een eigentijdse bewerking van het nummer Walking Together van Piet Veerman.

De plaat is geproduceerd door Manfred Jongenelis en de tekst werd gemaakt in samenwerking met Carlo Rijsdijk. Andre Kooiman brengt de single uit op zijn label AKMP. Naast de solo boekingen die Edrie en Double X heeft zijn ze ook samen te boeken voor een avondvullende show waarin ze oude bekende meezingers afwisselen met lekkere meedeiners. De single “Als ik jou dan zie” is vanaf Augustus 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Sinds de samenwerking met het label van AKMP is Edrie steeds vaker te horen op (grote) radiostations en met deze frisse nieuwe track zal dit alleen maar toenemen.

Bron: AKMP/www.zangeredrie.nl

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Paul Numi – I’ve Got It Made

Paul Numi is een echte indie artist. Paul was zeer actief in de vroege jaren 80. Met zijn band “Angry Voices” speelde hij voorprogrammas van U2, Echo & The Bunnymen, en de Belpop scene: TC Matic, The Scabs, de Kreuners, en anderen. Toen nam het leven een andere wending. Paul begon een succesvolle loopbaan als business executive (hij is overigens nog steeds CEO van een beursgenoteerd bedrijf), maar de muziek […]

todayaugustus 4, 2022 10

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%