Blog

Dyon Verwer – Dat doe jij

todayseptember 30, 2022 5

Achtergrond
share close
Dyon Verwer heeft nog geen moment spijt gehad van de keuze om in het voorjaar van 2022 contact op te nemen met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Destijds resulteerde die samenwerking in de feestknaller ‘De nacht is mijn leven’. Naast een groot aantal positieve reacties uit alle windstreken van Nederland leverde dat hem ook veel boekingen op. Dyon is Tinus Hoekstra nog steeds dankbaar dat hij dit lied van hem kreeg aangeboden. Omdat Tinus inmiddels een andere muzikale weg is ingeslagen schonk hij nog een demo aan Dyon. Het betreft het door Frank van Etten geschreven lied ‘Dat doe jij’. Dyon: ‘Mede door het arrangement dat door Frank Verkooyen is geproduceerd, is het een vrolijk uptempo lied geworden. Ik weet zeker dat het onderwerp van dit liefdesliedje bij een grote groep mensen aan zal slaan. De manier waarop van Etten schrijft levert vaak emoties op. Je blijft gewoon aandachtig luisteren en dat gaat zeker met deze single ook gebeuren. De live gitaar- en accordeonpartijen die zijn ingespeeld maken de plaat echt helemaal af. Ik heb de smaak nu goed te pakken en blijf gewoon regelmatig nieuwe singles uitbrengen’. De single ‘Dat doe jij’ is vanaf 21 september 2022 te streamen bij de bekende portals.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dean Molenaar komt met sublieme dansbare single ‘Alles wat ik wil’

Alles wat ik wil, lees ik in je ogen. Over die gave zingt Dean Molenaar in zijn tweede single ‘Alles wat ik wil’ die wederom bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt. Terwijl Dean op het moment van de release nog heerlijk geniet van zijn welverdiende vakantie in Spanje heeft Ronald Visch van RHB ervoor gezorgd dat het vrolijke nummer via diverse portals te streamen is. Als Dean op 23 september weer voet […]

todayseptember 30, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%