Blog

Dumpert heeft meegewerkt aan de productie van “Doe Posi Polka”

todaynovember 3, 2022 4

Achtergrond
share close

Mel en Den zijn, vooral in het begin ontzettend voor gek gezet op internet en veelbesproken op sites als Dumpert. Men stak de draak met hen… Het lied “Doe Posi” kwam dan ook als antwoord op het veelbesproken, onbewerkte, kale, eerste “Het Leven is geen Ponykamp ”. “Doe Posi.” Wees lief voor elkaar en geef eens een compliment.” Het is niet moeilijk om te lullen over wat een ander doet, zijn zo wat woorden uit de tekst van de mega hit “Doe Posi.”

Door de fantastische medewerking van Dumpert gaat het Mel en Den vast lukken om het negatieve om te zetten in iets positiefs. Zij zijn Dumpert, die vanaf het begin in hen geloofde, dan ook erg dankbaar. Ook heeft Dumpert meegewerkt aan de productie van “Doe Posi Polka”. Een remake van het Dumpert anthem “Hey Rosie ” gemixt met Mel en Den’s lijfkreet: Doe Posi!! Sonic Solutions maakte deze kraker voor Mel & Den /Dumpert. De originele accordeonist van Wir sind Spitze, virtuoos Dominique Paats, heeft in de Sonic studio het nummer ingespeeld voor Mel en Den! Het nummer zal enorm aanslaan op Carnaval en Oktober festen en bij allen die tussendoor eens flink Posi lol willen maken.

Voor de hilarische videoclip reisden Mel en Den met de bekende SBS 6 cameraman af naar Tirol, om er een clip bij te maken die zowel mooi als komisch is, zoals Mel en Den zelf proberen te zijn…. Op 2 november 2022 wordt/is de Doe Posi Polka gelanceerd in het programma “Dumpert Reeten”

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Double Party – Hoe zit ’t met jou

Het duo Double Party heeft een oud liedje van Koos Alberts in een nieuw jasje gestoken. Koos nam het op in 1986. De versie van Double Party klinkt frisser en moderner dan het origineel. Het is een duidelijke verbetering. Double Party bracht eerder al een aantal Nederlandstalige singles uit. Eerder zagen liedjes als “Kom zwaai van links naar rechts” en “Als ik jou zie” het levenslicht. Het duo is regelmatig […]

todaynovember 3, 2022 8

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%