Blog

Douwe Kamminga – Kijk Mij In De Ogen

todayseptember 1, 2022 15

Achtergrond
share close
Met zijn nieuwe single ‘Kijk Mij In De Ogen’ hoopt Douwe de harten van de mensen te veroveren. Pakkend. Swingend. Máár bovenal het Mee-Zing-Gehalte is niet te missen in de nieuwe hitsingle: ‘Kijk Mij In De Ogen’. Het nummer, opgenomen en geproduceerd door Hans Aalbers en Arjan Venemann, heeft een meeslepende sound, dat niet alleen de jeugd, maar zelfs de oude garde zal doen laten dansen. Wat het nummer vooral kenmerkt, is de zelf geschreven songtekst. En zoals Douwe zelf zegt; ‘Dit is mijn passie, hier leef ik voor!’ Waar hij met de voorloper ‘Verborgen Waarheid de TOP30 van RADIONL en SterrenNL wist te behalen wil Douwe dit natuurlijk met ‘Kijk Mij In De Ogen’ dubbel en dwars (weer) over doen. Voor de zomerse clip werd op de mooiste dag van het jaar het alom bekende Volendam bezocht, het oude vissersdorp waar o.a. Jan Smit, The Cats en BZN hun furore maakten (jaren terug). Met de zon op z’n bol schoot Filmcreatie passende beelden die ‘Kijk Mij In De Ogen’ visueel versterkt. Kortom, Douwe Kamminga is terug van weggeweest!”

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

EDWIN GERES – WAT DEED JE IN MIJN DROOM

Met de nieuwe single ‘Wat Deed Je In Mijn Droom’ laat Edwin Geres weer van zich horen. Eerder scoorde hij met liedjes zoals ‘Jij Was Mijn Liefde’, ‘Het Is Een Mooie Meid’ en ‘Ga Jij Maar Weg’. Tevens verwierf hij bekendheid met Duo A37 wat hij samen met Appie Snippe vormde, waarmee hij in 2019 te zien was in het TV programma Holland’s Got Talent. Edwin concentreert zich nu weer […]

todayseptember 1, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%